• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 18 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Llom amb rocafort amb patates de luxe. Carabassó arrebossat amb trempó amb fruita seca.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Salmorejo. Espaguetis a la puttanesca. Cuinat de llenties amb verdures i carn.

    Segon plat: Pilotes amb patates fregides/bullides. Lluç a la gallega. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mongetes blanques amb copinyes. Arròs amb verdures. Ensalada d’espàrecs amb tonyina.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb minestra. Pollastre amb prunes, albercocs i puré de patata. Col farcida d’ensalada russa (veg.).

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de pinya amb ametlla.

     

    Ramon Llull 

    Primer plat: Salmorejo. Espaguetis a la puttanesca. Cuinat de llenties amb verdures i carn.

    Segon plat: Pilotes amb patates fregides/bullides. Lluç a la gallega. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb pesto. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Rajada amb pebres vermells. Llom a la planxa amb ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.