Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 18 juny 12:00
Fi: Dilluns, 18 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Llom amb rocafort amb patates de luxe. Carabassó arrebossat amb trempó amb fruita seca.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Salmorejo. Espaguetis a la puttanesca. Cuinat de llenties amb verdures i carn.
Segon plat: Pilotes amb patates fregides/bullides. Lluç a la gallega. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mongetes blanques amb copinyes. Arròs amb verdures. Ensalada d’espàrecs amb tonyina.
Segon plat: Lluç a la planxa amb minestra. Pollastre amb prunes, albercocs i puré de patata. Col farcida d’ensalada russa (veg.).
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de pinya amb ametlla.
Ramon Llull
Primer plat: Salmorejo. Espaguetis a la puttanesca. Cuinat de llenties amb verdures i carn.
Segon plat: Pilotes amb patates fregides/bullides. Lluç a la gallega. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb pesto. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Rajada amb pebres vermells. Llom a la planxa amb ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-