• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 15 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre i xampinyons. Albergínia arrebossada amb formatge i mel.

    Segon plat: Patata farcida de carn amb lletuga a la juliana. Patata farcida de verdures amb lletuga a la juliana. Broquetes de verdures amb patata palla.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patates bullides. Lluç en salsa verda amb patates bullides. Minestra gratinada.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.

    Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postre: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ous farcits vegetarians. Fideus de roter (veg.).

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ceba i tomàtiga. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada. Salmó a la planxa amb patata bullida i bròquil.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patates bullides. Lluç en salsa verda amb patates bullides. Minestra gratinada.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Son Lledó

    Primer plat: Macarrons a la Norma (veg.). Ensalada mixta (tonyina i espàrecs).

    Segon plat: Carn de porc amb salsa i patata al forn. Truita de patata farcida de mousse d’ou, maionesa i cranc amb ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.