• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 14 juny 12:00
    Fi: Dijous, 14 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Crema de carabassa.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada de poma. Bacallà Es Verger amb patata primavera.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopes de verdures. Tallarines a l’estil oriental. Crema de carabassa.

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdures al forn. Pica-pica amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postre: Iogurt.  Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.

    Postre: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada de llenties (vegetariana).

    Segon plat: Verdures gratinades (vegetarianes). Costella baixa amb mel i patata al forn. Maires fregides amb ensalada.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de poma amb crema.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes de verdures. Tallarines a l’estil oriental. Crema de carabassa.

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdures al forn. Pica-pica amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Tombet amb ou.

    Segon plat: Estofat d’indiot. Filet de lluç a la planxa amb salsa de vi blanc i verdures fregides.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.