Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 14 juny 12:00
Fi: Dijous, 14 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Crema de carabassa.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada de poma. Bacallà Es Verger amb patata primavera.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopes de verdures. Tallarines a l’estil oriental. Crema de carabassa.
Segon plat: Pollastre al forn amb verdures al forn. Pica-pica amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.
Postre: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada de llenties (vegetariana).
Segon plat: Verdures gratinades (vegetarianes). Costella baixa amb mel i patata al forn. Maires fregides amb ensalada.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de poma amb crema.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes de verdures. Tallarines a l’estil oriental. Crema de carabassa.
Segon plat: Pollastre al forn amb verdures al forn. Pica-pica amb patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Tombet amb ou.
Segon plat: Estofat d’indiot. Filet de lluç a la planxa amb salsa de vi blanc i verdures fregides.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-