Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 13 juny 12:00
Fi: Dimecres, 13 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa minestrone.
Segon plat: Llom de porc rostit amb salsa de prunes amb patata al forn. Mongetes tendres saltades amb ou dur.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Estofat de pollastre. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Filet de lluç a la mallorquina amb llit de patates al forn. Llenties saltades amb bolets i xampinyons.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postre: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca. Arròs amb samfaina. Ensalada de bacó amb crostons.
Segon plat: Secret de porc a la planxa amb ensalada i patates. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Peix blau a la mallorquina.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de coco.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Estofat de pollastre. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Filet de lluç a la mallorquina amb llit de patates al forn. Llenties saltades amb bolets i xampinyons.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Ensalada de verdura i fruita.
Segon plat: Lasanya de carn. Filet d’orada a la planxa amb ensalada i patates.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-