Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 12 juny 12:00
Fi: Dimarts, 12 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Macarrons amb salsa de formatge. Pilaf de verdures.
Segon plat: Truita de patates. Trempó amb formatge amb llampuga al forn amb samfaina.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de patates. Cuinat de ciurons amb bacallà. Macarrons amb tomàtiga.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb salsa i puré de patates. Cap-roig al forn amb xampinyons i patates al forn. Ous a la planxa amb tombet.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postre: Iogurt. Fruita del temps. Flam.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb pesto. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de cranc amb salsa rosa o sense salsa.
Segon plat: Tall rodó amb conyac amb puré de patata i pastanaga. Ous remenats amb xampinyons. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de patates. Cuinat de ciurons amb bacallà. Macarrons amb tomàtiga.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb salsa i puré de patates. Cap-roig al forn amb xampinyons i patates al forn. Ous a la planxa amb tombet.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Ensalada de pollastre amb salsa de maionesa i mostassa.
Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb alls i grells. Albergínies farcides de verdura amb puré de patata.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-