• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 12 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Macarrons amb salsa de formatge. Pilaf de verdures.

    Segon plat: Truita de patates. Trempó amb formatge amb llampuga al forn amb samfaina.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de patates. Cuinat de ciurons amb bacallà. Macarrons amb tomàtiga.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb salsa i puré de patates. Cap-roig al forn amb xampinyons i patates al forn. Ous a la planxa amb tombet.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps. Flam.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb pesto. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de cranc amb salsa rosa o sense salsa.

    Segon plat: Tall rodó amb conyac amb puré de patata i pastanaga. Ous remenats amb xampinyons. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de patates. Cuinat de ciurons amb bacallà. Macarrons amb tomàtiga.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb salsa i puré de patates. Cap-roig al forn amb xampinyons i patates al forn. Ous a la planxa amb tombet.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Ensalada de pollastre amb salsa de maionesa i mostassa.

    Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb alls i grells. Albergínies farcides de verdura amb puré de patata.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.