• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 11 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdures saltades. Rotlles de primavera amb ensalada de pastanaga.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Ensalada de formatge fresc, nous i mel.

    Segon plat: Llom amb salsa de mostassa amb arròs. Bacallà amb allioli amb llit de patates al forn. Truita de patates amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fava parada. Arròs a la cubana. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.

    Segon plat: Estofat d’indiot. Filet d’anfós a la planxa amb patata bullida i bròquil.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Mousse de xocolata. Coca amb fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Ensalada de formatge fresc, nous i mel.

    Segon plat: Llom amb salsa de mostassa amb arròs. Bacallà amb allioli amb llit de patates al forn. Truita de patates amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Tallarines vegetarianes. Crema de pastanaga (sense nata) amb cuixot salat.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la pepitòria. Sardines a la planxa amb trempó.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.