Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 11 juny 12:00
Fi: Dilluns, 11 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdures saltades. Rotlles de primavera amb ensalada de pastanaga.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Ensalada de formatge fresc, nous i mel.
Segon plat: Llom amb salsa de mostassa amb arròs. Bacallà amb allioli amb llit de patates al forn. Truita de patates amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.
Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fava parada. Arròs a la cubana. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat: Estofat d’indiot. Filet d’anfós a la planxa amb patata bullida i bròquil.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Mousse de xocolata. Coca amb fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Ensalada de formatge fresc, nous i mel.
Segon plat: Llom amb salsa de mostassa amb arròs. Bacallà amb allioli amb llit de patates al forn. Truita de patates amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Tallarines vegetarianes. Crema de pastanaga (sense nata) amb cuixot salat.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la pepitòria. Sardines a la planxa amb trempó.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-