Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 08 juny 12:00
Fi: Divendres, 08 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs brouós de sípia. Espaguetis de carabassó amb trempó i pesto.
Segon plat: Frit bord. Peix amb salsa Bali amb patata bullida.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Lasanya de verdures.
Segon plat: Llom a la planxa amb ou fregit i patates fregides. Lluç a la planxa amb mongetes verdes, pèsols i patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.
Postre: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa a la juliana. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Mussola en escabetx. Pastís de carabassó.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de poma amb panses. Iogurt natural amb mel.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Lasanya de verdures.
Segon plat: Llom a la planxa amb ou fregit i patates fregides. Lluç a la planxa amb mongetes verdes, pèsols i patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada mixta. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Llom amb tombet. Peix adobat amb ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-