• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 08 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs brouós de sípia. Espaguetis de carabassó amb trempó i pesto. 

    Segon plat: Frit bord. Peix amb salsa Bali amb patata bullida.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ou fregit i patates fregides. Lluç a la planxa amb mongetes verdes, pèsols i patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.

    Postre: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa a la juliana. Ous farcits vegetarians.

    Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Mussola en escabetx. Pastís de carabassó.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de poma amb panses. Iogurt natural amb mel.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ou fregit i patates fregides. Lluç a la planxa amb mongetes verdes, pèsols i patates bullides. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Llom amb tombet. Peix adobat amb ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.