• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 06 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de ceba.

    Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb arròs saltat. Minestra de verdures amb ou dur.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn. Tallarines saltades amb verdures. Arròs de peix. 

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Minestra de verdures saltades amb tofu.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.

    Postre: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la milanesa (indiot). Crema de carabassó. Ensalada de cuscús.

    Segon plat: Patates farcides de bacallà. Llom a la planxa amb pastanagues baby i favetes. Truita de patata amb tomàtiga i ceba.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de pinya i formatge. Flam.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Tallarines saltades amb verdures. Arròs de peix

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Minestra de verdures saltades amb tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Sopes. Ensalada de patata amb bacó i sofregit.

    Segon plat: Conill amb ceba. Filet d’anfós amb trempó.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.