Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 juny 12:00
Fi: Dimecres, 06 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de ceba.
Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb arròs saltat. Minestra de verdures amb ou dur.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn. Tallarines saltades amb verdures. Arròs de peix.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Minestra de verdures saltades amb tofu.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postre: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la milanesa (indiot). Crema de carabassó. Ensalada de cuscús.
Segon plat: Patates farcides de bacallà. Llom a la planxa amb pastanagues baby i favetes. Truita de patata amb tomàtiga i ceba.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís de pinya i formatge. Flam.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Tallarines saltades amb verdures. Arròs de peix
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Minestra de verdures saltades amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Sopes. Ensalada de patata amb bacó i sofregit.
Segon plat: Conill amb ceba. Filet d’anfós amb trempó.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-