• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 05 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Llenties saltades amb carabassó.

    Segon plat: Truita camperola amb ensalada de tomàtiga. Salmó amb crosta de taronja amb patata panadera.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de ciurons amb verdures. Risotto de pollastre amb espinacs.

    Segon plat: Carn amb tomàtiga. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Sopes (sense carn). Sopa de brou. Ensalada amb formatge tendre i anxoves.

    Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Ous escaldats amb espàrecs verds i porros. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Natilles. Coca de maduixes amb nata.

     

    Ramon Llull

    Primers plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de ciurons amb verdures. Risotto de pollastre amb espinacs.

    Segon plat: Carn amb tomàtiga. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de carabassó. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patates. Truita de patata a l’hortolana.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.