Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 juny 12:00
Fi: Dimarts, 05 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Llenties saltades amb carabassó.
Segon plat: Truita camperola amb ensalada de tomàtiga. Salmó amb crosta de taronja amb patata panadera.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de ciurons amb verdures. Risotto de pollastre amb espinacs.
Segon plat: Carn amb tomàtiga. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Sopes (sense carn). Sopa de brou. Ensalada amb formatge tendre i anxoves.
Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Ous escaldats amb espàrecs verds i porros. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Natilles. Coca de maduixes amb nata.
Ramon Llull
Primers plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de ciurons amb verdures. Risotto de pollastre amb espinacs.
Segon plat: Carn amb tomàtiga. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Crema de carabassó. Ensalada de llenties.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patates. Truita de patata a l’hortolana.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-