Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 04 juny 12:00
Fi: Dilluns, 04 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Risotto de pollastre i xampinyons. Ensalada caprese.
Segon plat: Llom amb pebre verd amb patates a grills. Verdures saltades amb ou fregit.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.
Postre: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb tonyina. Ensalada russa.
Segon plat: Pebres farcits amb formatge i nous (veg.). Filet de lluç a la planxa amb ceba cruixent. Pit de pollastre al forn amb salsa de xampinyons.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Mousse de xocolata. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.
Son Lledó
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada amb fruita seca.
Segon plat: Mussola al forn amb gírgoles. Verdures gratinades.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-