• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 04 juny
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de pollastre i xampinyons. Ensalada caprese.

    Segon plat: Llom amb pebre verd amb patates a grills. Verdures saltades amb ou fregit.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.

    Postre: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb tonyina. Ensalada russa.

    Segon plat: Pebres farcits amb formatge i nous (veg.). Filet de lluç a la planxa amb ceba cruixent. Pit de pollastre al forn amb salsa de xampinyons.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Mousse de xocolata. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull 

    Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada amb fruita seca.

    Segon plat: Mussola al forn amb gírgoles. Verdures gratinades.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.