• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 01 juny
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre i xampinyons. Albergínia arrebossada amb formatge i mel.

    Segons plat: Patata farcida de carn amb lletuga a la juliana. Patata farcida de verdures amb lletuga a la juliana. Broquetes de verdures amb patata palla.

    Postre: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de vegetals. Crema de llegums.

    Segon plat: Llom amb pebre amb patates fregides o bullides. Croquetes de bacallà amb patates bullides. Truita de seitan i pebres amb ensalada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros. 

    Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postre: Fruita. Iogurt. Flam.


    Mateu Orfila

    Primer plat: Paella mixta. Ous remenats amb tomàtiga. Ensalada reial (blat de les Índies i cuixot dolç).

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata al forn i chimichurri. Flams de carabassó i pastanaga amb patates. Croquetes de peix casolanes amb ensalada.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de nespres. Pannacotta.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de vegetals. Crema de llegums.

    Segon plat: Llom amb pebre amb patates fregides o bullides. Croquetes de bacallà amb patates bullides. Truita de seitan i pebres amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs de peix. Ous trencats amb carxofes.

    Segon plat: Salsitxes de pollastre amb mongetes blanques saltades. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.