• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 31 maig
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Crema de carabassa.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada de poma. Bacallà Es Verger amb patata primavera. Postre: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pollastre. Canelons d’espinacs. Crema de porros. 

    Segon plat: Tall rodó al forn amb patates al forn. Bacallà a la mallorquina. Bolets i xampinyons saltats.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postre: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Sopa de verdures. Rotlles de pernil i ensalada russa.

    Segon plat: Pollastre amb cava amb puré de patata. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous. Sardines a la planxa amb trempó.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís fred de formatge. Flam.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de pollastre. Canelons d’espinacs. Crema de porros. 

    Segon plat: Tall rodó al forn amb patates al forn. Bacallà a la mallorquina. Bolets i xampinyons saltats.

     
     
    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures (veg.) amb crostons. Pasta amb foie-gras de Felanitx i crema de nata. 

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Frit de marisc.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.