Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 31 maig 12:00
Fi: Dijous, 31 maig 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. Crema de carabassa.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada de poma. Bacallà Es Verger amb patata primavera. Postre: Fruita. Iogurt.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pollastre. Canelons d’espinacs. Crema de porros.
Segon plat: Tall rodó al forn amb patates al forn. Bacallà a la mallorquina. Bolets i xampinyons saltats.
Guillem CifrePrimer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postre: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Tallarines a la carbonara. Sopa de verdures. Rotlles de pernil i ensalada russa.
Segon plat: Pollastre amb cava amb puré de patata. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous. Sardines a la planxa amb trempó.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Pastís fred de formatge. Flam.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de pollastre. Canelons d’espinacs. Crema de porros.
Segon plat: Tall rodó al forn amb patates al forn. Bacallà a la mallorquina. Bolets i xampinyons saltats.
Son LledóPrimer plat: Crema de verdures (veg.) amb crostons. Pasta amb foie-gras de Felanitx i crema de nata.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Frit de marisc.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-