Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 30 maig 12:00
Fi: Dimecres, 30 maig 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de ceba.
Segon plat: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs al forn. Tallarines saltades amb xampinyons. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Estofat de calamar. Mussaca de verdures.
Guillem Cifre
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Ciurons cuinats. Arròs amb curri amb pollastre. Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segon plat: Tombet amb ou. Carn amb salsa de cinc espècies amb minestra. Llenguado a la planxa amb minestra.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps.Iogurt. Coca de carabassó. Iogurt natural amb mel.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs al forn. Tallarines saltades amb xampinyons. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Estofat de calamar. Mussaca de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Pèsols amb porro i cuixot dolç. Ensalada de formatge de cabra amb pera i vinagreta de mel.
Segon plat: Lasanya d'espinacs (veg.). Guàtleres a la planxa amb pebres i albergínies al forn.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-