• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 30 maig
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de ceba.

    Segon plat: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs al forn. Tallarines saltades amb xampinyons. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Estofat de calamar. Mussaca de verdures.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postre: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Ciurons cuinats. Arròs amb curri amb pollastre. Ensalada amb formatge de cabra i mel.

    Segon plat: Tombet amb ou. Carn amb salsa de cinc espècies amb minestra. Llenguado a la planxa amb minestra.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps.Iogurt. Coca de carabassó. Iogurt natural amb mel.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs al forn. Tallarines saltades amb xampinyons. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Estofat de calamar. Mussaca de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pèsols amb porro i cuixot dolç. Ensalada de formatge de cabra amb pera i vinagreta de mel. 

    Segon plat: Lasanya d'espinacs (veg.). Guàtleres a la planxa amb pebres i albergínies al forn.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.