• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 29 maig
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de ceba.

    Segon plat: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.

    Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdures. Sopa de pollastre. Fabada asturiana. 

    Segon plat: Aletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides. Carxofes saltades amb tofu.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Crema de lletuga. Mussaca. Cabdells amb gambes i formatge San Millán.

    Segon Plat: Broquetes d’indiot amb patates i ensalada. Calamarins fregits amb ensalada. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Mousse de xocolata. Pastís de la padrina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Sopa de pollastre. Fabada asturiana. 

    Segon plat: Aletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides. Carxofes saltades amb tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta a la carbonara. Gaspatxo.

    Segon plat: Hamburgueses a la planxa amb ceba caramelitzada i patata bullida. Aladrocs fregits amb ensalada.

    Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.