Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 29 maig 12:00
Fi: Dimarts, 29 maig 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa de ceba.
Segon plat: Llom de porc farcit amb prunes i poma amb verdures saltades. Pizza de verdures.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdures. Sopa de pollastre. Fabada asturiana.
Segon plat: Aletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides. Carxofes saltades amb tofu.
Guillem Cifre
Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.
Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Crema de lletuga. Mussaca. Cabdells amb gambes i formatge San Millán.
Segon Plat: Broquetes d’indiot amb patates i ensalada. Calamarins fregits amb ensalada. Pèsols, porros i panses saltats.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Mousse de xocolata. Pastís de la padrina.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdures. Sopa de pollastre. Fabada asturiana.
Segon plat: Aletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides. Carxofes saltades amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Pasta a la carbonara. Gaspatxo.
Segon plat: Hamburgueses a la planxa amb ceba caramelitzada i patata bullida. Aladrocs fregits amb ensalada.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-