Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 28 maig 12:00
Fi: Dilluns, 28 maig 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs tres delícies saltat amb soia. Mongetes blanques amb carabassa.
Segon plat: Pit de pollastre amb salsa espanyola i patata bullida. Truita francesa amb samfaina.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes. Sopes de verdures amb pasta. Ensalada de fruita.
Segon plat: Garró en la salsa amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures amb llit de patates. Hamburguesa de verdures de temporada amb patates i ensalada.
Mateu Orfila
Primer plat: Fideus secs amb sípia. Patates a la riojana. Gaspatxo.
Segon plat: Pastís de carn amb patata bullida. Carabassó i tomàtiga amb formatge gratinat. Llampuga amb pebres i arròs.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de maduixes amb nata. Natilles.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes. Sopes de verdures amb pasta. Ensalada de fruita.
Segon plat: Garró en la salsa amb patates bullides. Salmó al forn amb verdures amb llit de patates. Hamburguesa de verdures de temporada amb patates i ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs. Ensalada russa (veg.).
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb arròs (salsa de pebre bo). Pastís de tonyina al forn.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-