• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 23 maig
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de col.

    Segon plat: Pollastre al chilindron amb patata bullida. Truita de ciurons amb trempó i formatge.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Guisat de costella. Escudella fresca. Pasta de caragols de mar amb cuixot dolç i formatge.

    Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patates al forn.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Fruita. Iogurt.Coca de iogurt.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fesols cuinats. Ensalada mixta . Arròs amb samfaina.

    Segon plat: Vedella amb ceba i arròs. Filet d'orada a la planxa amb patates i ensalada. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de marbre. Flam.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Guisat de costella. Escudella fresca. Pasta de caragols de mar amb cuixot dolç i formatge.

    Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patates al forn.

    Postres: Fruita. Iogurt.