• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 25 maig
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de peix. Mutàbal libanès.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patata i verdures saltades. Calzone de verdures.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada mixta.

    Segon plat: Frit. Colflori gratinada amb formatge. Calamarins amb ensalada.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Fideus de brou amb conill. Endívies amb rocafort i nous.

    Segon plat: Escalopines de pollastre arrebossades amb ensalada. Rajada amb salsa de ceba i patata al forn. Albergínies a la italiana.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de poma amb ametlla. Pannacotta.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada mixta.

    Segon plat: Frit. Colflori gratinada amb formatge. Calamarins amb ensalada.

    Postres: Fruita. Iogurt.