Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 24 maig 12:00
Fi: Dijous, 24 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Estofat de llenties i carabassa.
Segon plat: Rostit de patates i verdures amb salsa tzatziki. Rap a la mediterrània amb puré de patates.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Sopa de carabassa amb curri.
Segon plat: Estofat de carn amb cuscús. Truita de xampinyons i bolets amb ensalada. Pica-pica amb patates bullides o fregides.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Tabulé marroquí. Canelons Rossini.
Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt.Natilles.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de carabassa. Ensalada d’arròs vegetariana.
Segon plat: Llibrets amb ensalada. Filet de peix blau a la planxa amb patata bullida, ceba i tomàtiga. Púding de verdures amb curri amb patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de mousse de taronja. Natilles.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Sopa de carabassa amb curri.
Segon plat: Estofat de carn amb cuscús. Truita de xampinyons i bolets amb ensalada. Pica-pica amb patates bullides o fregides.
Postres: Fruita. Iogurt.
-