• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 24 maig
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Estofat de llenties i carabassa.

    Segon plat: Rostit de patates i verdures amb salsa tzatziki. Rap a la mediterrània amb puré de patates.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Sopa de carabassa amb curri.

    Segon plat: Estofat de carn amb cuscús. Truita de xampinyons i bolets amb ensalada. Pica-pica amb patates bullides o fregides.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Tabulé marroquí. Canelons Rossini.

    Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt.Natilles.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de carabassa. Ensalada d’arròs vegetariana.

    Segon plat: Llibrets amb ensalada. Filet de peix blau a la planxa amb patata bullida, ceba i tomàtiga. Púding de verdures amb curri amb patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de mousse de taronja. Natilles.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc. Canelons d’espinacs. Sopa de carabassa amb curri.

    Segon plat: Estofat de carn amb cuscús. Truita de xampinyons i bolets amb ensalada. Pica-pica amb patates bullides o fregides.

    Postres: Fruita. Iogurt.