• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 22 maig
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Espaguetis amb trempó i pesto. Crema d’espàrrecs.

    Segon plat: Carabassa rostida amb poma i mel. Verat arrebossat amb patata al pobre.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut. Ensalada de tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Hamburgueses de bròquil. Rap amb salsa marinera i patates bullides.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.

    Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita. Iogurt.Natilles.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges . Mongetes verdes saltades. Ensalada d’indiot amb alvocat, cirerols i mozzarella.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb ensalada. Bacallà a la biscaïna. Hamburguesa vegetariana amb patates.

    Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de brossat. Mousse de xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs brut. Ensalada de tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Hamburgueses de bròquil. Rap amb salsa marinera i patates bullides.

    Postres: Fruita. Iogurt.