• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 21 maig
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tallarines de carabassó amb salsa putanesca. Ciurons ofegats.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdures rostides. Gratinat d’endívies amb puré de patates.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de pollastre. Llenties amb verdures.

    Segon plat: Llom amb salsa de mostassa i patates bullides/fregides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Fruita. Iogurt.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fava parada. Arròs amb verdures. Ensalada alemanya.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb ensalada variada. Llengua amb tàperes. Carabassons farcits de tonyina.

    Postres: Fruita. Iogurt. Coca de taronja. Iogurt natural amb mel.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de pollastre. Llenties amb verdures.

    Segon plat: Llom amb salsa de mostassa i patates bullides/fregides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides.

    Postres: Fruita. Iogurt.