Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 21 maig 12:00
Fi: Dilluns, 21 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Tallarines de carabassó amb salsa putanesca. Ciurons ofegats.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdures rostides. Gratinat d’endívies amb puré de patates.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de pollastre. Llenties amb verdures.
Segon plat: Llom amb salsa de mostassa i patates bullides/fregides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Fruita. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fava parada. Arròs amb verdures. Ensalada alemanya.
Segon plat: Lluç a la planxa amb ensalada variada. Llengua amb tàperes. Carabassons farcits de tonyina.
Postres: Fruita. Iogurt. Coca de taronja. Iogurt natural amb mel.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de pollastre. Llenties amb verdures.
Segon plat: Llom amb salsa de mostassa i patates bullides/fregides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides.
Postres: Fruita. Iogurt.
-