Xerrada amb berenar saludable: ««Degustació de xocolata»
-
Start: Monday, 31 March 11:00
End: Monday, 31 March 12:30 - Edifici Antònia Maria Alcover i Sureda
A càrrec de Josep A. Tur, farmacèutic, catedràtic de Fisiologia, director del Doctorat en Nutrició i Patologies Associades, director del Màster en Nutrició i Alimentació Humana, director del Màster Erasmus Mundus Hygieia. També, a càrrec de Cristina Bouzas: dietista nutricionista, professora titular de Fisiologia, directora del Màster en Nutrició i Alimentació Humana, directora del Màster Erasmus Mundus Hygieia.
De 11 a 12.30 hores.
Lloc: Aula A-01 de l’edifici Antònia Maria Alcover i Sureda (AMAS).Acompanyau-nos en aquesta experiència única de degustació de xocolata, on descobrirem com triar la que més beneficia la salut. Entendrem des de la seva història fins al seu procés de fabricació. Preparau-vos per a un viatge sensorial a través del món del cacau amb una selecció de xocolates que us sorprendran.
Dirigit a tota la comunitat universitària, homes i dones, amb inscripció prèvia. Cal assistir-hi amb roba còmoda. Places limitades.
Aquesta activitat forma part de la X Setmana Saludable i Sostenible a la UIB 2025
-