• Jornada Ciberseguretat i Salut

  • Inici: Dijous, 14 desembre 10:00
    Fi: Dijous, 14 desembre 14:00
  • Campus UIB.
  • De 10 a 14 hores

    La ciberseguretat és un tema important en tots els àmbits de la societat, i per al de la salut, lluny de ser una excepció es converteix en un nou repte.

    La tecnologia està canviant la forma en què el sistema de salut interactua amb els seus usuaris, per la qual cosa és inexcusable aprofitar les oportunitats que ofereix la transformació digital, especialment per a millorar l'atenció al pacient. Però la digitalització comporta el risc inherent al maneig de grans quantitats de dades personals que, si es veuen compromesos, pot resultar onerós tant per al pacient com per al sistema reputacional del sistema de salut.

    Per això, la ciberseguretat en el sistema de salut és una necessitat que ha de ser abordada per a garantir la protecció de les dades dels pacients i la seva confiança.

    La Universitat de les Illes Balears (UIB) i INCIBE (Institut Nacional de Ciberseguretat), en el marc del seu programa de CyberCamp, promou aquesta jornada per a posar en relleu la importància de l'aliança necessària entre sistema de salut i ciberseguretat.

     

    Més informació