• Fira de la Ciència (Inca)

  • Inici: Diumenge, 22 octubre 08:45
    Fi: Diumenge, 22 octubre 13:45
  • Plaça del Mercat Cobert (Inca)
  • La Universitat de les Illes Balears, mitjançant l’Oficina per Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB), participa a la Fira de la Ciència organitzada per l’Ajuntament d’Inca els dies 21 i 22 d’octubre de 2023, en el marc de les seves fires. 


    A la fira, la UIB tindrà set paradetes d’experiments i demostracions de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la bioquímica, les matemàtiques i la informàtica i la tecnologia. 
    Els estudiants universitaris que actualment cursen els graus a la UIB com també investigadors de la UIB faran les demostracions i explicacions durant la fira. 


    La participació de la UIB en aquesta fira s'inclou dins l'oferta d'activitats Seràs UIB, realitzada des del Vicerectorat d’Estudiants de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitats, mitjançant l’Oficina per al Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB), per difondre els estudis universitaris i la recerca de la UIB. 


    A la fira també hi serà present l'Institut de Física Interdisciplinari i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) a més del Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IDISBA), Astromallorca, l’Associació Espanyola contra el Càncer, Robotix Balears,  el Centre Oceanogràfic de Balears i la Universitat Nacional a Distància (UNED).

     

    Més informació