Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 24 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 24 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de llegums amb verdura. Ensalada Cèsar. Ous remenats amb bolets.
Segon plat: Llom de porc amb pebre bo amb arròs i ensalada. Lluç a la basca. Colflori gratinada.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn i verdures. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Sardines a la planxa amb ensalada. Ous remenats amb xampinyons i bolets.
-