Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 18 octubre 12:00
Fi: Dijous, 18 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.
Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons de carn. Canelons d’espinacs. Estofat de llenties i carabassa.
Segon plat: Rostit de patates i verdures amb salsa tzatziki. Rap a la mediterrània amb puré de patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa.
Segon plat: Salmó a la planxa amb patata bullida i mongetes. Pilotes sueques amb salsa i puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Minestra saltada. Espaguetis ecològics amb salsa carbonara.
Segon plat: Pollastre a la jardinera. Hamburgueses de bròcoli amb ensalada. Lluç a la planxa amb patata bullida
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Crema de pastanaga. Ensalada de pasta i tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-