Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 26 setembre 12:00
Fi: Dimecres, 26 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa juliana.
Segon plat: Pollastre rostit amb poma amb patata al forn. Truita d’espinacs i formatge blau amb ensalada de tomàtiga.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la puttanesca. Ensalada de nous i panses. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Bacallà amb allioli. Albergínies farcides amb verdura i pollastre. Carxofes saltades.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis a la puttanesca. Ensalada de nous i panses. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Bacallà amb allioli. Albergínies farcides amb verdura i pollastre. Carxofes saltades.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Escudella fresca. Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segons plats: Pollastre amb prunes i albercocs. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.). Filet de gall al forn amb ceba i carabassó.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Pastís de melicotó i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Mongetes verdes saltades amb cuixot. Pasta amb quatre formatges.
Segons plats: Pebres farcits de bacallà amb arròs. Secret de porc amb pebres de Padrón i patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-