Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 20 juny 12:00
Fi: Dimecres, 20 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn o de verdures. Sopa juliana.
Segon plat: Pollastre rostit amb poma amb patata al forn. Truita d’espinacs i formatge blau amb ensalada de tomàtiga.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Gaspatxo. Canelons d’espinacs. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Garró a l’estil lleonès. Pastís de verdures.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.
Postre: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Fesols cuinats. Ensalada amb formatge rocafort i nous.
Segon plat: Pilotes amb salsa de porros i pastanaga. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Patata i esclata-sangs gratinats.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca de coco.
Ramon Llull
Primer plat: Gaspatxo. Canelons d’espinacs. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Garró a l’estil lleonès. Pastís de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Fideus secs amb carn. Salmorejo cordovès (amb pernil).
Segon plat: Carabassons farcits de carn amb puré de patata. Fajitas de verdures amb formatge feta.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-