Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 19 desembre 12:00
Fi: Dimecres, 19 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb salsa cajun amb patates fregides. Albergínies arrebossades amb mel.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de cuscús amb salsitxes de pollastre.
Segon plat: Filet de gallineta a la planxa amb minestra. Pit de pollastre arrebossat amb ensalada. Patata i esclata-sangs gratinats.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pastanaga.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis ecològics amb salsa bolonyesa de verdures de temporada. Ensalada variada. Cuinat de ciurons ecològics amb bacallà i espinacs.
Segon plat: Pollastre rostit amb patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Sardines a la planxa amb patates bullides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdures. Llenties ecològiques amb costella i xoriço. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Costella al forn amb patata al forn, carabassó, enciam iceberg i pebre vermell. Hamburguesa de gambes i lluç amb patata bullida i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-