Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 11 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 11 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.
Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Wok d’arròs amb verdures, gambes i cranc. Ensalada russa.
Segon plat: Conill mar i muntanya amb patata al forn. Lasanya d'espinacs (veg.).
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Pollastre guisat amb patata bullida. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Costella al forn amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patates fregides o bullides. Calamars a l’andalusa amb ensalada i arròs bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Ciurons al wok. Sopa de pollastre i verdures. Ensalada variada.
Segon plat: Pollastre a la jardinera. Salmó a la planxa amb arròs bullit. Hamburguesa de bròcoli.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-