Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 21 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 21 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Pasta amb nata, gambes i carn picada. Ensalada d’anxoves i carxofa.
Segon plat: Llom a la planxa amb tomàtiga i patata al forn. Rajada amb gírgoles, tàperes i grells. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de carabassó.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga (sense nata) amb cuixot salat.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Púding de verdures amb puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Minestra d’arròs integral i verdura calenta. Llenties ecològiques estofades amb xoriço i verdura. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.
Segon plat: Pollastre a la jardinera. Espinacs saltats amb nous. Calamars a l’andalusa amb ensalada i patates fregides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs brut. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre amb pinya amb mel i patata bullida. Sardines a la planxa amb ensalada. Xampinyons i bolets saltats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-