Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 16 novembre 12:00
Fi: Divendres, 16 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.
Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Consomé de quinoa. Ensalada de llenties (vegetariana).
Segon plat: Col farcida d’ensalada russa. Fetge de porc amb salsa de soia, ceba i pastanaga. Rap amb verdures.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de maduixes amb nata.
Son Lledó
Primer plat: Espaguetis amb fruits de la mar. Ensalada de llenties vegetariana.
Segon plat: Garró de porc amb puré de patata i pastanaga. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Canelons de carn d’indiot i pollastre. Crema de llegums i verdures.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Tombet amb llom a la planxa. Espinacs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita.
Segon plat: Frit. Peix fresc del dia amb ensalada. Espinacs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-