Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 14 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 14 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mussaca. Crema de carabassó. Ensalada de cuixetes de cranc arrebossades.
Segon plat: Secret de porc a la planxa amb mongetes i moniato. Tonyina a la planxa amb ensalada. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de poma amb ametlla
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Ciurons cuinats.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Verat a la planxa amb escalivada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdures. Cuinat de mongetes vermelles amb verdures i carn. Ensalada de pastanaga.
Segon plat: Aguiat de costella amb patates bullides. Bacallà amb allioli i patata panadera. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patata al forn i ensalada. Bacallà amb pebres i tomàtiga. Mussaca de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-