Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 25 setembre 12:00
Fi: Dimarts, 25 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Espirals a la carbonara. Llenties amb carabassa.
Segon plat: Mussaca de verdures. Llampuga arrebossada amb ensalada camperola.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada d’arròs mediterrani. Cuinat de mongetes blanques amb verdura i xoriço. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Calamars amb ceba amb vi blanc. Llom a la planxa amb ensalada i patates al forn. Bolets saltats.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada d’arròs mediterrani. Cuinat de mongetes blanques amb verdura i xoriço. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Calamars amb ceba amb vi blanc. Llom a la planxa amb ensalada i patates al forn. Bolets saltats.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Pasta amb nata i esclata-sangs. Colflori amb beixamel. Ensalada russa.
Segons plats: Carabassons farcits de verdura amb patata al forn. Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Seitons fregits amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps. Gelat. Púding. Coca caputxina.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada reial (cuixot dolç i blat de les Índies).
Segons plats: Tonyina a la planxa amb minestra. Lasanya d'espinacs (veg.).
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-