Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 21 setembre 12:00
Fi: Divendres, 21 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.
Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de pollastre i xampinyons. Albergínia arrebossada amb formatge i mel.
Segon plat: Patata farcida de carn amb lletuga a la juliana. Patata farcida de verdures amb lletuga a la juliana. Broquetes de verdures amb patata palla.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn de pollastre i indiot. Risotto amb gambes i carabassó. Ensalada tropical amb salsa rosa.
Segon plat: Peix del dia de mercat amb patata bullida i verdures. Bolets i xampinyons saltats. Conill amb ceba amb patata al forn.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn de pollastre i indiot. Risotto amb gambes i carabassó. Ensalada tropical amb salsa rosa.
Segon plat: Peix del dia de mercat amb patata bullida i verdures. Bolets i xampinyons saltats. Conill amb ceba amb patata al forn.
Postres: Fruita. Iogurt.
Son Lledó
Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Ensalada russa.
Segon plat: Pit de pollastre al forn amb cuixot i formatge. Púding de peix amb escalivada.
Postres: Fruita. Iogurt. Postres casolanes.
-