Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 19 setembre 12:00
Fi: Dimecres, 19 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa minestrone.
Segon plat: Llom de porc rostit amb salsa de prunes amb patata al forn. Mongetes tendres saltades amb ou dur.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs negre. Cuinat de llegums. Lasanya de tonyina.
Segon plat: Verdures saltades. Pollastre rostit amb patates fregides i ensalada. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Cuinat de llegums. Lasanya de tonyina.
Segon plat: Verdures saltades. Pollastre rostit amb patates fregides i ensalada. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Ensalada mixta de cuixot i formatge.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Postres casolanes.
-