Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 22 juny 12:00
Fi: Divendres, 22 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs amb aletes de pollastre. Tomàtigues farcides de cuscús i crudités.
Segon plat: Garró de porc rostit amb patata al forn amb salsa agra. Hamburgueses de ciurons amb patata pont i xampinyons a la planxa.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llenguado al forn amb verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Minestra de verdures gratinada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postre: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Ensalada de cuixetes de cranc arrebossades.
Segon plat: Llampuga a la planxa amb patata i ceba al forn. Escalopa amb ensalada. Espinacs a la crema.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Banoffee.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llenguado al forn amb verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Minestra de verdures gratinada.
Son Lledó
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de formatge de cabra amb pera i vinagreta de mel.
Segon plat: Escalopines de pollastre cruixents amb ensalada de col. Bacallà a la biscaïna amb patata al forn.
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-