Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 21 juny 12:00
Fi: Dijous, 21 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Tallarines amb salsitxes d’indiot. Greixera d’ous.
Segon plat: Pebres farcits de verdures amb fideus de patata. Cassola de peix.
Postre: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Trempó de ciurons. Ensalada variada.
Segon plat: Truita de verdures. Costella al forn amb patates al forn. Sípia amb ceba i arròs bullit.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postre: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Crema de meló. Ensalada d’indiot amb alvocat, cirerols i mozzarella.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb ensalada i moniato. Rajada amb pebres. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.
Postre: Púding. Gelat. Fruita del temps. Iogurt. Coca caputxina.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Trempó de ciurons. Ensalada variada.
Segon plat: Truita de verdures. Costella al forn amb patates al forn. Sípia amb ceba i arròs bullit.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegum (sense nata). Tomàtigues farcides de cuscús.
Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Secret de porc a la planxa amb verdures saltades
Postre: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-