Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 23 maig 12:00
Fi: Dimecres, 23 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures. Sopa de col.
Segon plat: Pollastre al chilindron amb patata bullida. Truita de ciurons amb trempó i formatge.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Guisat de costella. Escudella fresca. Pasta de caragols de mar amb cuixot dolç i formatge.
Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patates al forn.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.
Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Fruita. Iogurt.Coca de iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fesols cuinats. Ensalada mixta . Arròs amb samfaina.
Segon plat: Vedella amb ceba i arròs. Filet d'orada a la planxa amb patates i ensalada. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Coca de marbre. Flam.
Ramon Llull
Primer plat: Guisat de costella. Escudella fresca. Pasta de caragols de mar amb cuixot dolç i formatge.
Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patates al forn.
Postres: Fruita. Iogurt.
-