Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 22 maig 12:00
Fi: Dimarts, 22 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Espaguetis amb trempó i pesto. Crema d’espàrrecs.
Segon plat: Carabassa rostida amb poma i mel. Verat arrebossat amb patata al pobre.
Postres: Fruita. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut. Ensalada de tonyina. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Hamburgueses de bròquil. Rap amb salsa marinera i patates bullides.
Postres: Fruita. Iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita. Iogurt.Natilles.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb quatre formatges . Mongetes verdes saltades. Ensalada d’indiot amb alvocat, cirerols i mozzarella.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb ensalada. Bacallà a la biscaïna. Hamburguesa vegetariana amb patates.
Postres: Fruita. Iogurt. Gelat. Pastís de brossat. Mousse de xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs brut. Ensalada de tonyina. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Hamburgueses de bròquil. Rap amb salsa marinera i patates bullides.
Postres: Fruita. Iogurt.
-